Scootmobiel kopen in Zoetermeer

Waar je kun je terecht voor een scootmobiel kopen in Zoetermeer? Wat dacht je van Alphen aan den Rijn? Daar is onze winkel gevestigd. Maak gerust even een afspraak voor een proefrit of voor meer informatie. Of stel zelf je eigen voertuig samen via onze webshop. Gewoon lekker thuis achter de computer of tablet, kies een merk, model en bekijk alle opties die leverbaar zijn. Bestellen en betalen kan ook online, met levering aan huis. Vervolgens kunnen we scootmobiel onderhoud en reparatie uitvoeren dankzij onze ophaal- en breng service. Daarmee is de beste winkel voor scootmobielen niet gevestigd in Zoetermeer, maar in Alphen aan den Rijn én op het internet. Wat er zoal mogelijk is en of je in aanmerking komt voor subsidies leggen we uit op deze pagina.

scootmobiel kopen zoetermeer

Hoe kun je een scootmobiel kopen in Zoetermeer?

Er is niet één ‘beste’ keuze voor iedereen. Want klanten hebben verschillende voorkeuren, eisen en wensen. Daarom leveren wij diverse merken en modellen die één eigenschap met elkaar gemeen hebben; prijs / kwaliteitsverhouding. Wij leveren namelijk merken als Move, Nipponia, Scooty, IVA en BTC. Dit zijn merken die populariteit hebben verworven omdat ze een betrouwbare kwaliteit leveren op basis van een trendy design en betaalbare prijzen. Zijn er goedkopere merken? Vast wel, maar als je later met hoge reparatiekosten wordt opgescheept valt dit voordeel weg. Daar komt nog bij dat er winkels zijn zonder expertise of eigen onderhoudsdienst. Je hoeft wat ons betreft ook zeker niet de hoofdprijs te betalen, sommige merken rekenen direct veel meer geld voor de merksticker in plaats van de opties. Zo kunnen onze scootmobielen snelheden behalen tot wel 25 km/u, terwijl andere merken vaak blijven hangen op 12 tot 15 km/u, wat voor langere ritten eigenlijk te langzaam is. En wees gerust; op de stoep en in de winkel kun je gewoon terugschakelen naar maximaal 6 km/u.

Alles wat je wilt en meer … of minder

Je wilt een scootmobiel kopen die past bij jouw persoonlijke voorkeuren, niet met de opties die de fabrikant je voorschotelt. Zo leveren we een Nipponia voertuig dat geheel naar wens is samen te stellen. Zo kan de zithoogte worden aangepast, er kan een stoel met lendensteun worden geïnstalleerd of kies voor een kapitein stoel die kan draaien voor een eenvoudige instap en uitstap. Ook kunnen we de bediening aanpassen. Lukt de gashendel draaien niet? Dan kunnen we ook voet- of duimbediening installeren. Zo rijd je comfortabel én veilig. Overigens is het ook mogelijk om een beenkleed te bestellen of een wandelstokhouder. Ook merken als IVA, Move, BTC en Scooty bieden opvallend veel opties.

 

Hoe werkt een elektrische scootmobiel?

Omdat scootmobielen een elektrische aandrijving hebben is er ook een accu aanwezig. Voor korte ritten kun je gewoon thuis opladen en iedere dag weer met een volle accu van huis gaan. Wanneer je grotere afstanden aflegt kan het plaatsen van een accu met meer vermogen een goede optie zijn. Merk je na verloop van tijd dat je vaker moet opladen? Dan kan de accu balanceren uitkomst bieden, we stellen dan de batterij voor je af zodat je niet direct de gehele accu hoeft te vervangen. Je zult ook niet onderweg stranden met een lege accu. Informeer naar de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud bij onze medewerkers. Je hoeft voor service overigens niet naar onze locatie te komen omdat we ook het voertuig kunnen ophalen en brengen.

 

Scootmobiel kopen, leasen of met subsidie

Je hoeft als eigenaar geen handicap te hebben, ook al vallen scootmobielen onder de gehandicaptenvoertuigen. Wanneer je om bepaalde redenen een dergelijk vervoermiddel nodig hebt, dan kun je bij de gemeente een aanvraag plaatsen via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wanneer je in aanmerking komt voor een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan heb je de vrije keuze om het bedrag te besteden. We helpen je hier graag mee verder. Uiteraard kun je ook zelf het bedrag betalen, via PIN bij ons in de zaak of via iDeal in onze webshop. Wil je iets meer ruimte? Kies dan voor IN3, onze optie om te betalen in drie termijnen. Daarmee heb je extra speling om enkele opties erbij te bestellen, of om de aankoopbeslissing snel te maken. Je betaalt dan geen rente, een BKR toetsing is ook niet nodig. Daarnaast is er ook nog een scootmobiel leasen in Zoetermeer. Dit bestaat voor kopen op afbetaling wat heel populair is bij klanten die graag hun kosten spreiden over de langere termijn. Je wordt echt eigenaar van de scootmobiel en mag deze na het voldoen van de betalingen uiteraard ook houden. Bekijk alle opties op onze website of neem contact met ons op.