Scootmobiel kopen in Amersfoort

Het verkeer wordt steeds drukker, ook in Amersfoort. Zeker als je een (lichte) beperking hebt, of wat ouder wordt, kan deelnemen aan het verkeer gevaarlijk worden. Daarnaast kun je ook niet vooruit door files, omleidingen en meer ongemakken. Je bent niet overgeleverd tot het openbaar vervoer, je ook een scootmobiel kopen in Amersfoort. Deze gehandicaptenvoertuigen zijn veelzijdig en betaalbaar, je mag er zonder rijbewijs op rijden. Je hoeft er niet eens gehandicapt voor te zijn, iedereen van zestien jaar of ouder mag op deze voertuigen rijden. Bestel online jouw scootmobiel met alle voorzieningen die je nodig hebt met levering aan huis. Ook voor onderhoud en reparatie hoef je de deur niet uit. Bekijk direct het volledige assortiment of lees verder op ons Scootmobiel Platform voor meer informatie over scootmobielen.

Veel keuze in scootmobielen

De grootste uitdaging is eigenlijk een keuze maken. Er zijn namelijk diverse merken met ieder hun eigen plus- en minpunten. Wat betreft de prijs hebben we het heel eenvoudig gemaakt; in onze webshop kun je scootmobielen kopen of leasen die een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding bieden. Je kunt op het voertuig vertrouwen zonder een klein fortuin uit te geven. Merken als BTC, IVA, Scooty en Move zijn niet zo bekend als bijvoorbeeld automerken, op het gebied van gehandicaptenvoertuigen hebben ze zichzelf ruimschoots bewezen. Omdat deze drie- en vierwielers voor de wet als gehandicaptenvoertuigen worden aangemerkt heb je er geen rijbewijs voor nodig, de bediening is zeer eenvoudig. De snelheid van onze selectie ligt hoog, rond 25 km/u maximaal. Je kunt deze snelheid verlagen naar maximaal 6 km/u voor rijden op de stoep of in de winkel. Zo kun je overal veilig en verantwoord deelnemen aan het verkeer.

Op maat gemaakt

Onze standaard modellen kunnen uitgebreid en aangepast worden, voor specifieke aanpassingen hebben we ook een aanpasbare scootmobiel in het assortiment opgenomen. Dit is een basismodel met die helemaal aan te passen is naar persoonlijke voorkeuren en lichamelijke behoeften. Zo kun je een grotere accu laten installeren zodat je verder kunt rijden op een enkele lading, een wandelstokhouder is praktisch of bestel er een regenhoes bij. Maar het gaat nog een stuk verder. Zo kun je de gashendel laten vervangen door bediening met de duim of voet. Ook kan de stoel worden aangepast voor hoger zitcomfort of een meer eenvoudige instap. Zo kan iedereen comfortabel en veilig op straat rijden. Bekijk alle opties in de webwinkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Scootmobiel onderhoud

We kunnen scootmobielen leveren door heel Nederland dus ook in Amersfoort. Daarnaast is het mogelijk om het voertuig op te laten halen voor onderhoud en reparatie. Je hoeft dus zelf niet langs te komen in één van onze locaties. Onze haal- en breng service is betaalbaar en bespaart je veel moeite. Naast schadeherstel en nieuwe onderdelen plaatsen kunnen we ook periodieke controles uitvoeren of de accu balanceren. Na verloop van tijd zal de batterij minder goed presteren. Door de accu te balanceren hoef je minder snel de batterij te vervangen wat je kosten zal besparen.

Subsidie op een gehandicaptenvoertuig?

In Nederland is er de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en het PGB (Persoonsgebonden Budget) om mensen te helpen deel te nemen aan de maatschappij. Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor een subsidie op een scootmobiel in Amersfoort. Je kunt voor een aanvraag terecht bij de gemeente. Als je hiervoor een offerte moet overleggen kun je die bij ons opvragen. Mocht jouw aanvraag afgekeurd worden, of als je de procedure te ingewikkeld vindt of lang vindt duren, dan bieden wij ook enkele flexibele betaalopties aan.

Scootmobiel kopen of leasen?

Omdat het mogelijk is om in onze webwinkel alle opties te kiezen hoeft een passend voertuig uitzoeken niet veel moeite te kosten. Afrekenen kan direct via iDeal of kom pinnen in onze winkel. Wanneer de kosten toch wat hoog uitvallen bieden we twee interessante opties; leasen en IN3 betalen.

  • Bij een scootmobiel leasen betaal je in maandelijkse termijnen. Je kiest zelf voor een looptijd variërend van 12 tot 72 maanden. Dit is heel duidelijk, je weet precies wat je per maand moet betalen zonder verrassingen. Bereken jouw maandbedrag en kies voor een looptijd die aansluit op jouw bestedingspatroon.
  • We bieden ook IN3 aan, dit staat voor betalen in drie termijnen. In dit geval delen we het bedrag in drie gelijke delen, het eerste deel wordt direct bij aankoop voldaan. De rest volgt in de twee maanden die volgen. Zo kun je de kosten wat spreiden zonder extra rente te betalen.

Uitgesteld betalen zorgt ervoor dat je sneller kunt beslissen en de extra opties kunt kiezen waar je behoefte aan hebt. Zo wordt een scootmobiel kopen in Amersfoort voor iedereen bereikbaar.