Scootmobiel kopen in Woerden

Met veel merken, modellen en opties kan een scootmobiel kopen in Woerden een flinke opgave zijn. Alleen het vinden van een specialist in de omgeving is al een uitdaging. Toch kun je dicht in de buurt alle informatie vinden die je nodig hebt, gewoon bij jou thuis! Want via onze website vind je de beste (en betaalbare) merken, de mooiste modellen én allerlei opties om een scootmobiel te kopen in Woerden die perfect aansluit op jouw wensen. Naast online bestellen hebben we ook een centrale winkel in Alphen aan den Rijn, vanuit waar we leveren door heel Nederland. Voor scootmobiel reparatie en onderhoud is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en breng service, denk aan de accu balanceren of het winterklaar maken van jouw voertuig. Wat er allemaal mogelijk is leggen we op deze pagina uit.

 

woerden scootmobiel kopen

Meer keuze want iedereen is uniek

“Ouderdom komt met gebreken” is een bekend gezegde, maar ook “waar een wil is, is een weg” is heel bekend. Daarom leveren we niet alleen verschillende merken scootmobielen zoals Move, Nipponia, IVA en BTC maar ook aangepaste voertuigen. Denk aan voetbediening in plaats van handbediening, of een rem zodat je veiliger kunt rijden. Zou je graag de zithoogte laten verstellen of vind je een draaiende stoel fijn bij instappen en uitstappen? Dit zijn allemaal aanpassingen die we kunnen uitvoeren om de verkeersveiligheid én het rijcomfort te verhogen. Ook voor eenvoudige aanpassingen en extra’s zoals een houder voor een wandelstok of een regenhoes kun je bij ons terecht.

Waarom zou je een scootmobiel laten aanpassen?

Je kunt een standaard scootmobiel kopen en daar prettig op rijden, toch zal het niet voor iedereen ideaal zijn. Met de arm- en rugleuning kun je het comfort al enigszins verbeteren, daarnaast is het ook mogelijk om voor een stoel te kiezen waarbij de lendensteun verstelbaar is inclusief een hogere rugleuning voor meer ondersteuning. Dit zul je tijdens lange ritten zeker merken. Dan is er nog de draaibare ‘kapiteinsstoel’ die je kunt draaien. Dit maakt instappen en uitstappen eenvoudiger. Wanneer je last hebt van je gewrichten kan bediening met de duim of voet uitkomst bieden, dit kunnen we voor je aanpassen. Je rijdt extra veilig met een voetrem, ook dit is mogelijk. Per model kunnen de opties verschillen, mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust even contact met ons op.

 

Scootmobiel kopen of leasen in Woerden

Hoewel de standaard modellen heel gunstig geprijsd zijn, kunnen de kosten door de extra’s oplopen. Wanneer je gehandicapt bent zijn hier subsidies voor beschikbaar, ook voor andere zorgbehoevende mensen is het mogelijk om bij de gemeente via de WMO een PGB aan te vragen. Dit is een budget voor speciale voorzieningen om langer zelfstandig te kunnen blijven. Scootmobielen behoren tot de gehandicaptenvoertuigen, en komen hiermee in aanmerking voor financiering vanuit de gemeente of overheid. Heb je een prijsopgave nodig? Neem even contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

Diverse manieren van financiering

Het is uiteraard ook mogelijk om direct uit eigen zak te betalen, dan hoef je niet eerst een lang traject te doorlopen. Vind je het bedrag inclusief opties nét iets te duur? Dan kun je in 3 termijnen betalen via de IN3 regeling. Het bedrag wordt dan in drie delen gesplitst zodat je geld overhoudt voor andere zaken. Nog meer flexibiliteit? Dan kun je een scootmobiel leasen overwegen. Dit is niet zoals met zakelijk vervoer een soort huren, het gaat hier om kopen op afbetaling. Je behoudt precies dezelfde vrijheid van kiezen als met direct afrekenen, met als grote verschil dat je betaalt in maandelijkse termijnen. Dit kan tot maar liefst 72 maanden waardoor de kosten per maand minimaal zijn. Uiteraard komen er bij dit contract voorwaarden bij om de hoek kijken, wij werken met een betrouwbare organisatie die gespecialiseerd is in dit soort financiering. Zo kunnen wij betaalbaar voor iedereen scootmobielen leveren.

 

Eenvoudig onderhoud en reparatie

Omdat niet iedereen jaarlijks zijn of haar eigen gehandicaptenvoertuig een beurt kan geven nemen we graag deze zorgen uit handen. Omdat we een eigen haal- en breng service verlenen kunnen we niet alleen nieuwe aankopen bezorgen door heel Nederland, we kunnen ook scootmobiel onderhoud en reparatie verzorgen. Denk aan de accu balanceren zodat je met dezelfde accu veel langer kunt doen. Wist je dat het mogelijk is om bij aanschaf direct een accu met meer vermogen te laten installeren? Dit is goedkoper dan hier later voor te kiezen, zo rijd je tientallen kilometers verder op één lading. Ook winterklaar maken, onderdelen vervangen of aanpassingen voor mobiliteit toevoegen behoren tot de mogelijkheden.