Scootmobiel kopen in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad met veel diversiteit. Een druk centrum, rustige buitenwijken, grote villa’s en veel kleine appartementen. Deze stad is zo bijzonder dat veel buitenlandse toeristen denken dat Nederland stopt bij de stadsgrenzen. Voor bewoners zijn er ook wel enkele minpunten, zoals het verkeer in deze stad. Hoewel er veel opties zoals auto, tram of scooter zijn, blijft het lastig om te navigeren in deze regio. Je kunt natuurlijk ook een Scootmobiel kopen in Amsterdam, dan kom je voortaan weer overal! Je hoeft echter niet gehandicapt te zijn om met dit gehandicaptenvoertuig te mogen rijden. Ook hoef je niet rijk te zijn, zelfs als je bij de WMO of PGB niet terecht kunt, dan kun je nog altijd een scootmobiel leasen in Amsterdam of in drie termijnen betalen met de IN3 betaaloptie. Bezoek direct de webshop of lees verder op scootmobielplatform voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

Welke scootmobiel kopen in Amsterdam?

Net zoals er veel opties zijn voor vervoer in deze stad, kun je ook wat betreft scootmobielen kopen uit veel merken en modellen kiezen. Als je vooral naar een goede prijs / kwaliteit verhouding kijkt, dan kom je al snel uit op merken als Scooty, BTC of IVA. Move is ook een populair merk, zij maken zelfs overdekte scootmobielen waar je geen rijbewijs voor nodig hebt. Daarmee is er een groot verschil tussen brommobielen met een autostuur. Je hebt voor een scootmobiel namelijk geen rijbewijs nodig, iedereen van zestien jaar of ouder mag op deze voertuigen rijden. Wat betreft de snelheid kom je vlot vooruit. Op de stoep of in de winkel ben je beperkt tot maximaal 6 km/u maar op de rijbaan of fietspad kun je tot wel 25 km/u rijden.

Aangepast naar persoonlijke wensen

Naast de verschillende merken en modellen zijn er ook nog veel mogelijkheden om het voertuig naar wens te personaliseren. Dit kunnen comfort opties zijn, of stem de drie- of vierwieler af op een beperking. Zo kun je voor een accu kiezen met meer capaciteit. Dan kun je veel grotere afstanden afleggen op één lading. Ook kun je een houder voor wandelstok of rollator bestellen, dan ben je nog meer mobiel dan voorheen. Een hoes of slot is uiteraard ook mogelijk. Het merk Nipponia levert gehandicaptenvoertuigen die je geheel naar voorkeur kunt samenstellen. Denk aan een andere zithoogte, meer ondersteuning voor de lendenen of een ‘kapitein’ stoel die kan draaien. Dit maakt in- en uitstappen aanzienlijk eenvoudiger. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop of neem contact op voor meer informatie.

 

Scootmobiel kopen of leasen?

Er zijn verschillende betaal opties. Zo kun je bij ons in de winkel pinnen. Maar onze hoofdlocatie bevindt zich in Alphen aan den Rijn, dat is wellicht niet zo praktisch. Daarom is het mogelijk om direct in onze webshop te betalen met iDeal, dat gaat snel en veilig. Een scootmobiel leasen in Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een heel interessante optie voor mensen die graag kosten spreiden over een langere periode. Sparen is niet nodig, je betaalt een veel lager maandbedrag over een periode van 12 tot 72 maanden. Is dat toch een beetje lang? Dan kan IN3 de oplossing bieden. Je hoeft dan niet te wachten en maanden te sparen, betaal in drie termijnen zonder rente of BKR toetsing. We delen gewoon het bedrag in drie om je wat extra bestedingsruimte te geven.

 

WMO en PGB

Omdat het voor de wet een gehandicaptenvoertuig betreft is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit de gemeente. Je hoeft hier niet gehandicapt voor te zijn, er moet wel een zorgvraag zijn. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning gaat via de gemeente, die kunnen je een Persoonsgebonden budget toekennen. Daarmee kun je vervolgens afrekenen in onze winkel of webshop. Wordt er gevraagd naar een offerte voor een vervoermiddel? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder om de financiering rond te krijgen.

 

Onderhoud en reparatie van scootmobielen in Amsterdam

We hebben al aangegeven dat we geen locatie in de stad hebben. Dit hoeft ook niet, want voor een vast, laag bedrag bezorgen we het voertuig door heel Nederland. Dit geldt ook voor onderhoud en reparatie aan de scootmobiel. We halen het voertuig thuis op en brengen deze weer netjes terug, je hoeft er de deur niet voor uit. Naast schadeherstel en het vervangen van onderdelen kunnen we ook verbeteringen uitvoeren zoals de accu balanceren. In dat geval zorgen we ervoor dat de accucellen weer optimaal werken. Een batterij zal in de loop der tijd namelijk minder goed functioneren. Balanceren is goedkoper dan de accu vervangen, en draagt bij aan veilig rijden met een scootmobiel in Amsterdam.