Scootmobiel kopen in Leiden

Woon je in Leiden en wil je een scootmobiel kopen? Dan hebben wij het beste adres voor je gevonden, gewoon bij jou thuis! Daarmee bedoelen we onze webshop, zo kun je vanuit de luie stoel winkelen wanneer het jou uitkomt. Het is overigens ook mogelijk om langs te komen in Alphen aan de Rijn waar onze winkel gevestigd is, maak dan eerst even een afspraak. Bijvoorbeeld voor persoonlijk advies of een testrit op één van onze scootmobielen. Verder hebben we het heel eenvoudig gemaakt om zaken op afstand te regelen. Naast een scootmobiel kopen of leasen in onze webshop kun je ook voor onderhoud bij ons terecht. We leveren niet alleen scootmobielen af door heel Nederland, we halen ze ook op voor scootmobiel onderhoud en reparatie. Bijvoorbeeld om de accu te balanceren. Dat is veel informatie, op deze pagina leggen we precies uit wat er zoal mogelijk is en hoe je de beste keuze kunt maken.

 

scootmobielen leiden

 

Verschillen in merken en modellen

Bij een scootmobiel kopen zul je op verschillende zaken moeten letten. Het merk is van belang vanwege de kwaliteit en prijs. Er zijn budget merken met een inferieure bouwkwaliteit en gebrek aan service waar je beter niet aan kunt beginnen. Die kosten aan het einde van de rit meer als een wat duurder gehandicaptenvoertuig. Dit betekent overigens niet dat je duur uit hoeft te zijn, zoals je kunt zien bij onze merken IVA, Move, BTC en Nipponia. Dit zijn scherp geprijsde scootmobielen die nog ruimte bieden voor extra opties om er echt jouw persoonlijke voertuig van te maken. Daar komt nog bij dat de meeste modellen die wij leveren sneller rijden dan andere merken. Dit betekent in plaats van 12 tot 15 km/u tot wel 25 km/u. Als je langere afstanden aflegt zul je dit verschil zeker merken. Wees gerust, je zult de controle op de stoep niet verliezen omdat je met een knop kunt terugschakelen maar 6 km/u. Dit is de maximumsnelheid bij rijden op de stoep of in de winkel. Op het fietspad of de rijbaan schakel je over op de snellere stand zodat je vlot met het verkeer kunt meerijden.

Scootmobiel kopen in de winkel

Wij hebben ons best gedaan om een webshop in te richten waar je alle informatie kunt vinden en zelf de opties kunt kiezen die passen bij het individu. Ook kun je veilig betalen of een scootmobiel leasen. Je regelt alles thuis online. Toch zijn er klanten die graag even langskomen in een ‘echte’ winkel, een praatje maken en even rijden op een gemotoriseerde drie- of vierwieler. Onze winkel bevindt zich in Alphen aan den Rijn, dat is niet ver van Leiden. Maak gerust een afspraak, we zijn ook telefonisch bereikbaar. Maak je dus geen zorgen dat alles online geregeld moet worden, regel het op jouw manier!

 

Kopen met WMO of PGB, is dat mogelijk?

Scootmobielen zijn wettelijk gezien gehandicaptenvoertuigen, toch hoef je geen beperking te hebben om erop te mogen rijden. Er zijn veel redenen om te kiezen voor deze voertuigen. Als je kunt aantonen dat deze vorm van vervoer een meerwaarde biedt om zelfredzaam te zijn, dan is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Je kunt dan vragen naar het Persoonsgebonden Budget (PGB) waarmee je zelf je eigen scootmobiel op maat kunt kopen. Dit traject verloopt via de gemeente. Wanneer er gevraagd wordt naar een offerte of prijsberekening, dan kunnen wij deze gratis verstrekken zonder verdere verplichtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Andere vormen van betaling

Je kunt uiteraard ook zelf betalen voor het voertuig, in dat geval heb je diverse opties. Online via iDeal of pinnen in onze winkel. Wil je graag een andere stoel, voetbediening, een zwaardere accu of een beschermhoes erbij bestellen en komt de prijs daardoor iets te hoog uit? Dan kun je kiezen voor IN3 ofwel in 3 termijnen betalen. We delen het bedrag in dit geval door drie en je hebt zo enkele maanden extra ruimte. Wil je nog meer controle over je budget zodat je ook andere zaken kunt betalen? Een scootmobiel leasen is ook mogelijk. Dit betekent dat je betaalt in termijnen, zo betaal je over maand een klein bedrag af. Houd rekening met de BKR toetsing en de rente, bekijk op onze website alle voorwaarden voor leasen. Na de aankoop houdt het voor ons niet op, wij leveren namelijk ook scootmobiel onderhoud en reparatie. Met onze unieke haal- en brengservice hoef je hiervoor de deur niet uit. Haal je steeds minder kilometers? Een vervangende accu kopen is misschien niet nodig, wij kunnen eerst de accu balanceren zodat je langer en goedkoper kunt rijden.