Scootmobiel kopen in Haarlem

Door heel Nederland neemt de verkeersdrukte toe. Met de auto op je bestemming komen is een flinke uitdaging die veel tijd kost door files, omleidingen en andere redenen. Ook in Haarlem is dit te merken, helaas biedt het openbaar vervoer ook geen geschikte oplossing. Als fietsen moeizaam gaat en een bromfiets geen optie is, dan kun je nog altijd een scootmobiel kopen in Haarlem. Waarschijnlijk heb je er spijt van dat je deze keuze niet al veel eerder hebt gemaakt! Wist je bijvoorbeeld dat je niet gehandicapt hoeft te zijn om van dit gehandicaptenvoertuig gebruik te maken? Met levering door heel Nederland inclusief ophaal- en brengservice kun je betaalbaar scootmobielen kopen in onze webshop. Als je in aanmerking komt voor WMO of PGB dan kun je een subsidie aanvragen, anders kun je met IN3 of een scootmobiel leasen kosten spreiden. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct alle opties.

 

Grote collectie scootmobielen

De grootste uitdaging is niet een scootmobiel kopen in Haarlem, maar het juiste model vinden. Wij leveren door heel Nederland, je hoeft dus de deur niet uit om een keuze te maken. Je vindt in onze online winkel de meest populaire merken van dit moment. Move, BTC, IVA en Scooty zijn niet alleen in trek omdat ze goedkoop zijn, ze bieden een betrouwbare kwaliteit zodat je veilig op je bestemming zult komen. De topsnelheid van onze modellen ligt hoger dan gemiddeld met ongeveer 25 km/u. Zo kun je snel grotere afstanden overbruggen. Op de stoep en in de winkel kun je met een druk op de knop de snelheid terugschakelen naar 6 km/u. Zo rijd je altijd veilig. Er zijn ook veel extra opties en accessoires om het voertuig te personaliseren. Heb je behoefte aan extra voorzieningen? Daar hebben we speciale modellen voor die aanpasbaar zijn.

Aanpasbaar gehandicaptenvoertuig

Zeker als je minder mobiel bent dan voorheen, dan voldoen standaard vervoermiddelen niet altijd aan jouw situatie. Je kunt een aanpasbare scootmobiel kopen in Haarlem die geheel naar wens is aan te passen. Sommige opties zijn gericht op comfort en gebruiksgemak, denk aan een 3 of 4 wiel model, eem wandelstokhouder of een stoel met betere ondersteuning voor de rug. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden zoals bediening met de duim in plaats van draaien aan een hendel. Dit is een uitkomst voor mensen met gewrichtsklachten. Bekijk zelf alle mogelijkheden in onze webshop of neem contact met ons op voor advies op maat.

 

Reparatie / onderhoud scootmobielen

We leveren niet alleen aan huis, ook voor reparatie en onderhoud aan scootmobielen kun je bij ons terecht. Of beter gezegd; we komen langs aan huis omdat we een eigen haal- en brengservice hebben tegen een scherp tarief. Zo hoef je de deur niet uit om jouw voertuig te laten onderhouden. Denk aan schadeherstel, periodieke controles of montage van nieuwe onderdelen. We voeren ook gespecialiseerde diensten uit zoals de accu balanceren. Dan brengen we een oudere accu in optimale conditie zodat je langer kunt rijden zonder een nieuwe accu te kopen. Maak gewoon even een afspraak met onze werkplaats.

 

WMO en PGB voor scootmobiel

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden voor personen die wat hulp nodig hebben. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning en het Persoonsgebonden Budget zijn hier twee voorbeelden van. Je kunt in dit geval een hulpmiddel toegekend krijgen, of je mag zelf bepalen hoe je het bedrag besteedt. Zo kun je vragen om een betaalbare scootmobiel in Haarlem, met aanpassingen die aansluiten op jouw situatie. Mocht er gevraagd worden naar een prijsopgave dan kunnen we deze voor je opstellen. Als dit traject te lang duurt of niet mogelijk is, dan hebben we zelf nog enkele opties voor gespreid betalen.

 

Kopen, leasen of IN3 betalen

Er zijn in basis vier manieren om te betalen voor onze producten. Als eerste pinnen in onze winkel. Maar online betalen is uiteraard eenvoudiger, dit doe je veilig met iDeal. Dan zijn er nog twee opties voor gespreid betalen die in jouw situatie wellicht interessant zijn. Je hoeft dan niet jouw spaargeld aan te spreken, ook hoef je niet te wachten tot je het volledige bedrag hebt gespaard. We hebben het dan over een scootmobiel leasen of in drie termijnen betalen.

 

  • Bij een scootmobiel leasen in Haarlem kun je het bedrag opsplitsen in 12 tot maar liefst 72 maandelijkse termijnen. Dit gaat via een kredietverstrekker waar we al jaren mee samenwerken. Zo kun je de uitgaven uitstrijken over een langere periode wat voor budget planning ideaal kan zijn. Er komt in dit geval wel rente bij.
  • Met IN3 is er geen sprake van een lening, een BKR toetsing is niet vereist en we berekenen geen rente. Je betaalt in dit geval een derde bij bestelling en daarna heb je twee maanden om de rest te voldoen.

 

Welke optie past het beste bij jou? Kijk niet alleen naar de prijs maar kies vooral een scootmobiel waar je echt mee vooruit kunt.