Scootmobiel kopen in Apeldoorn

Heb je ook steeds meer moeite om door het verkeer te komen? Door alle drukte, files, omleidingen en gevaarlijke situaties is het gewoon niet leuk meer om te reizen met de auto in Apeldoorn. Niet dat het openbaar vervoer veel beter is, het liefst wil je gewoon een oplossing zodat je altijd verantwoord kunt reizen. Als lopen te ver is, fietsen niet meer lukt en een brommer geen optie is, dan is een scootmobiel kopen in Apeldoorn echt iets voor. Deze driewiel– of vierwiel modellen beiden meer rijcomfort dan je zult denken, en met een maatwerk gehandicaptenvoertuig kun je dit vervoermiddel laten aanpassen op basis van jouw voorkeuren. Je hoeft er ook helemaal niet minder valide of ‘oud’ voor te zijn. Bekijk direct het assortiment scootmobielen in onze webshop of lees verder voor informatie over onze selectie, subsidie via WMO, of PGB en flexibele betaalopties zoals een scootmobiel leasen of IN3 betalen.

Beginnen met een scootmobiel kiezen

Laten we beginnen met de keuze voor een merk en model. Om je snel op weg te helpen kun je hier populaire merken bestellen die niet alleen betaalbaar zijn maar vooral ook kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Scooty, Move, IVA en BTC zijn merken die in deze categorie voertuigen in trek zijn. Als je de prijzen en mogelijkheden ziet begrijp je direct waarom. Naast de verschillen in model en opties zijn er ook overeenkomsten. Zo rijden ze ongeveer 25 km/u met een schakelaar om de snelheid te beperken tot 6 km/u op de stoep of in de winkel. Hoewel het voor de wet een gehandicaptenvoertuig is, mag iedereen van 16 jaar of ouder er gebruik van maken zonder speciale vergunningen. Zelfs een rijbewijs is niet nodig, de bediening is ook heel eenvoudig. Als je slecht ter been bent, of andere aandoeningen hebt, dan is het goed om te weten dat je ook een aangepaste scootmobiel kunt kopen in Apeldoorn.

Gehandicaptenvoertuig met aanpassing

Ben je 16 jaar of ouder? Gefeliciteerd, dan mag je op een scootmobiel rijden. Toch zijn de meeste bestuurders wat ouder en hebben ze vaak gebreken die het lastig maken om gebruik te maken van andere voertuigen. Wij leveren ook aangepaste scootmobielen die je helemaal naar eigen voorkeur en aandoening kunt laten samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een stoel die kan draaien. Zo kun je beter in- of uitstappen. Of bediening met de duim als je moeite hebt met het gashendel. Remmen met de voet in plaats van met je hand kunnen we ook regelen. Op de productpagina zie je precies welke mogelijkheden er zijn, heb je hier nog vragen over neem dan gerust even contact met ons op.

Scootmobiel onderhouden

Naast leveren aan huis kunnen we ook het voertuig ophalen en retour brengen tegen een scherp tarief. Dit betekent dat je voor service en ondersteuning niet naar één van onze servicepunten hoeft te gaan. We kunnen schade herstellen, controles uitvoeren, nieuwe onderdelen monteren of het voertuig optimaliseren door bijvoorbeeld de accu te balanceren. Dit betekent dat we de batterijcellen ‘opfrissen’ waardoor je minder snel een nieuwe accu hoeft te installeren. Je kunt zo meer kilometers afleggen op een volle lading.

PGB en WMO voor gehandicaptenvoertuigen

Wil je met subsidie een scootmobiel kopen in Apeldoorn? Dit is mogelijk als je in aanmerking komt voor een Persoonsgebonden Budget. Dit kun je aanvragen bij de gemeente, het gaat via het WMO loket. Dit is een regeling om mensen te helpen om langer zelfstandig te blijven. We kunnen indien gewenst een offerte opstellen die je tijdens de procedure kunt overleggen. Is dit voor jou geen optie, heb je geen zin om lang te wachten? Dan bieden wij zelf nog enkele flexibele betaalopties.

Scootmobiel leasen, kopen of IN3 betalen

De meeste eenvoudige manier om jouw scootmobiel te kopen in Apeldoorn is via onze webshop en betalen met iDeal. Je kunt ook komen pinnen bij ons in de winkel, maar we begrijpen dat je niet zomaar naar ons filiaal kunt komen. Als je snel de baan op wilt maar even krap bij kas zit, dan zijn hier twee interessante opties:

  • Scootmobiel leasen: Dit is niets anders dan kopen op afbetaling. In plaats van zelf het bedrag te betalen doet een kredietverstrekker dit voor je. Het bedrag inclusief rente betaal je dan in 1 tot 6 jaar terug. Zo betaal je slechts enkele tientjes per maand in plaats van duizenden euro’s in één keer.
  • IN3 / in drie termijnen: Als je direct het volledige bedrag betalen iets te gortig vindt, maar wel graag snel een keuze wilt maken, dan is er de optie om in drie termijnen het bedrag te voldoen. Je hebt dan enkele maanden uitstel zonder dat het een lening betreft. Er wordt voor deze optie geen rente berekend.

Lees alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website, of neem contact op voor meer informatie.