Scootmobiel in Alphen aan den Rijn kopen

Kies voor vrijheid, kies voor mobiliteit, kies voor een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn! Het enige waar je spijt van zult hebben is dat je deze keuze niet veel eerder hebt gemaakt! Er is voor iedereen een passend model te vinden evenals een keuze die past binnen jouw budget. Wil je binnenkort een scootmobiel kopen of leasen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

scootmobiel kopen alphen aan den rijn

Moderne scootmobielen met een trendy design

Er is veel veranderd in de laatste jaren op het gebied van gehandicaptenvoertuigen. Omdat iedereen vanaf 16 jaar op scootmobielen mag rijden zijn de modellen steeds meer trendy en modern geworden. Het comfort en de veiligheid van een gehandicaptenvoertuig met het design van een moderne scooter waar je op gezien mag worden. De nieuwste snufjes zijn mogelijk zoals een USB aansluiting om je telefoon mee op te laden, of een navigatiesysteem zodat je nooit de weg kwijt zult raken. Kijk zelf in de webshop en bepaal welke scootmobiel je wilt kopen. Bij vragen neem je gewoon even contact op met onze medewerkers.

Maak er écht jouw scootmobiel van

Geen mens is hetzelfde, je hoeft gelukkig ook geen genoegen te nemen met een standaard scootmobiel. Er zijn volop opties om een scootmobiel te kopen die geheel is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld moeite met de versnelling? Kies dan in plaats van handbediening voor een voetpedaal. Ben je vrij klein of juist lang? Laat dan de zithoogte bijstellen. Als je moeite hebt met in- en uitstappen is een draaibare zetel ook een optie. Zelfs handverwarming is mogelijk, zo zit je er het hele jaar warmpjes bij!

Drie of vier wielen?

Op dit moment worden de meeste scootmobielen aangeboden met drie wielen, er zijn ook enkele opties met vier wielen. Er is niet een ‘beste’ optie, de keuze hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Een driewieler heeft normaal gesproken een hogere maximale snelheid wat op grotere afstanden makkelijk is, vier wielen rijdt iets stabieler op de weg. Je kunt altijd een afspraak maken in Alphen aan den Rijn om eerst de collectie te bekijken. Met vooraanstaande merken waaronder IVA, MOVE, BTC en Scooty betaal je niet teveel voor een heel mooie scootmobiel.

 

Flexibele betaalopties in Alphen aan den Rijn

De eerste stap die we als winkel kunnen maken is het aanbieden van scherpe prijzen, zo maken we een scootmobiel kopen in Alphen aan den Rijn voor iedereen haalbaar. Toch blijft het een flink bedrag. Je wilt uiteraard een drie- of vierwieler die bij je past, soms valt die net buiten je budget. Dan is het goed om te weten dat je ook in drie termijnen kunt betalen zonder extra rente, bekijk direct de voorwaarden in de webshop. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag te spreiden over één of meerdere jaren, tot wel zes jaar! Met een scootmobiel leasen betaal je per maand een beperkt bedrag wat je budget plannen veel eenvoudiger maakt. Je hoeft dan ook niet te twijfelen over die extra accu of andere uitbreiding. Wellicht kom je in aanmerking voor de WMO of een PGB, dan ben je helemaal goedkoop uit. Gewoon met iDeal betalen of pinnen in de winkel mag natuurlijk ook. Jij betaalt, jij bepaalt!