Scootmobiel kopen in Almere

Merk je dat het steeds lastiger wordt om te reizen? Wellicht komt dit omdat de huidige mogelijkheden van vervoer niet langer aansluiten op jouw situatie. Zo is een auto duur in vaste lasten en vaak niet praktisch in de stad, het openbaar vervoer is onvoorspelbaar en rijden op de fiets of lopen vormt een uitdaging voor veel mensen. Een scootmobiel kopen in Almere kan in dit geval de oplossing bieden. Deze elektrische drie– of vierwieler is een gehandicaptenvoertuig waar iedereen op mag rijden, je bent welkom op de rijbaan én op de stoep. Je hoeft ook niet eerst te sparen want je kunt eveneens een scootmobiel leasen in Almere, IN3 betalen of een beroep doen op de WMO of een PGB aanvragen. Naast leveren aan huis regelen we ook reparatie en onderhoud door het hele land. Lees alles over aanschaf en onderhoud van dit voertuig op deze pagina van Scootmobiel Platform.

 

Waarom kiezen voor een gehandicaptenvoertuig?

Is het mogelijk om een gehandicaptenvoertuig aan te schaffen als je niet gehandicapt bent? Jazeker, scootmobielen zijn voertuigen die geschikt zijn voor iedereen van 16 jaar of ouder. Een rijbewijs is niet nodig, vooraf een beetje oefenen is uiteraard niet verkeerd. Ook moet je op de hoogte zijn van de verkeersregels. Met deze drie- of vierwielers rijd je stabiel over de rijbaan, op het fietspad, op de stoep of in de winkel wanneer dit mogelijk is. Hoewel je met de modellen die we leveren grote afstanden kunt afleggen met snelheden tot wel 25 km/u kun je veilig tussen voetgangers rijden door terug te schakelen naar 6 km/u. Daarmee kun je voordelig op een regelrechte allrounder rijden. Tanken hoeft niet, je laadt de accu gewoon thuis op. Wil je meer kilometers afleggen of merk je na verloop van tijd dat jouw voertuig vaker opgeladen moet worden? Dan kun je bij aankoop al een meer krachtige accu laten plaatsen of laat de huidige accu balanceren voor optimale prestaties.

Welke scootmobiel kopen in Almere?

Wij leveren de meeste populaire merken in deze categorie. Namen als BTC, IVA, Move en Scooty zullen niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, op het gebied van elektrische twee-, drie- en zelfs vierwielers zijn ze ondertussen heel bekend. Niet alleen vanwege de prestaties maar ook zeker dankzij de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Zo betaal je niet meer dan nodig is voor een voertuig waar je op kunt vertrouwen. Wat betreft extra accessoires is er ook niets te klagen in onze webshop, zo kun je ieder voertuig geheel personaliseren.

 

Scootmobielen op maat

Veel extra’s zijn gericht op comfort en praktisch gebruik, wanneer je een (lichte) beperking hebt dan is er soms wat meer maatwerk nodig. Daarom kun je bij ons ook een aanpasbare scootmobiel kopen in Almere. Dit is een model dat op vele aspecten aan te passen valt op individuele voorkeuren. Vooraf brengen we alle modificaties in orde zodat je bij levering direct kunt wegrijden. Denk bijvoorbeeld aan een stoel met betere rugondersteuning wanneer je veel lange ritten zult maken. Voor klanten met gewrichtsproblemen kunnen we de gashendel bediening vervangen door een duim- of voetbediening. En zo zijn er nog vele andere aanpassingen mogelijk. Bekijk direct de mogelijkheden in onze webshop of neem even contact met ons op.

 

Scootmobiel kopen, leasen of IN3 betalen

Een aantal van onze klanten komt in aanmerking voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of een Persoonsgebonden Budget (PGB). Dit traject verloopt via de gemeente, zo kun je (een deel van) de kosten voor het voertuig vergoed krijgen. Als dit niet mogelijk is, of het duurt te lang, dan bieden we zelf ook enkele praktische oplossingen om te betalen. Zo is het mogelijk af te rekenen in onze hoofdlocatie gevestigd in Alphen aan den Rijn, toch kiezen veel klanten ervoor direct via de webshop met iDeal te betalen.

 

Kom je nét wat tekort om te betalen? Dan kan IN3 de oplossing bieden. Dit is een uitgestelde vorm van betalen zonder extra rente of BKR toetsing. Zo kun je snel op pad met twee maanden ruimte om de betaling te voldoen. Daarnaast is het ook mogelijk om een scootmobiel te leasen, dit is niets anders dan betalen in termijnen. Je kiest daarbij zelf voor de looptijd waarmee je de kosten kunt spreiden tot wel zes jaar in de toekomst. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op onze website.

 

Levering, reparatie en onderhoud

We leveren door heel Nederland voor een vast, laag tarief. Daarnaast bieden we ook een pickup & return service voor reparatie en onderhoud, ook in Almere. Neem contact op met onze werkplaats voor een afspraak bij schadeherstel, periodieke controles of bijvoorbeeld om de accu te laten balanceren.