Scootmobiel kopen in Eindhoven

Ook in Eindhoven wordt de binnenstad ‘autoluw’ gemaakt. Dit betekent minder ruimte voor auto’s maar meer ruimte voor kleinere en energie efficiënte vervoermiddelen. Daarnaast zijn er in de laatste jaren ook een flink aantal brede fietspaden aangelegd. Geen wonder dus dat veel senioren een scootmobiel kopen in Eindhoven. En niet alleen gehandicapte personen, er zijn ook veel (jongere) mensen die niet goed ter been zijn of gewoon veilig en snel willen reizen die kiezen voor scootmobielen. Dankzij de WMO en PGB is de drempel voor mensen met een zorgbehoefte aanzienlijk kleiner geworden, en met opties als IN3 of een scootmobiel leasen kan iedereen in Eindhoven een geschikt model aanschaffen. Bekijk zelf alle mogelijkheden in onze webshop of lees verder op www.scootmobielplatform.nl voor informatie over het maken van een keuze, betaling of onderhoud en reparatie.

 

Welkom bij dé specialist van Nederland

In onze winkel in Alphen aan den Rijn is het mogelijk om een proefrit te maken of persoonlijk advies te krijgen. Als je in Eindhoven of omstreken woont is dit wellicht wat te ver van huis. Wij leveren door heel Nederland, daarom hebben we veel aandacht besteed om alle informatie op onze website te plaatsen, en een complete webshop in te richten. In plaats van verkopers die je proberen te sturen geven we liever informatie om zelf de juiste keuze te maken. Uiteraard staan we klaar om advies te geven via telefoon of mail. Leveren doen we door heel Nederland, gratis via onze servicepunten of aan huis tegen een standaard laag tarief.

Welke scootmobiel kopen in Eindhoven?

Er zijn dure en goedkope scootmobielen, heel eenvoudig of met allerlei toeters en bellen. Om de keuze overzichtelijk en betaalbaar te houden bieden we de merken die wat ons betreft de meeste kwaliteit voor de laagste prijs leveren. Vanuit onze expertise met scooters zijn we uitgekomen op merken als BTC, IVA, Scooty, Move en Nipponia. Dit zijn niet voor niets vaak merken die ook elektrische scooters leveren, omdat deze gehandicaptenvoertuigen namelijk sterk lijken op de populaire tweewielers. Je hoeft overigens niet gehandicapt te zijn, ook heb je geen rijbewijs nodig. Deze modellen zijn geschikt voor iedereen van zestien jaar of ouder. En heb je een probleem met mobiliteit of een beperking? Dan zorgen we ervoor dat deze obstakels worden weggenomen.

 

Op maat gemaakt omdat het kan

Al onze scootmobielen zijn aan te passen naar behoefte van het individu. Denk aan een extra krachtige accu of een wandelstokhouder. Uiteraard leveren we ook accessoires zoals sloten en hoezen om het voertuig veilig en droog te stallen. Maar we gaan verder dan standaard keuzes. Zo is de Nipponia scootmobiel op een groot aantal kenmerken aan te passen. De bediening kan in plaats van een gashendel ook met de duim, we kunnen ook een voetrem installeren. Wellicht wil je graag een stoel die kan draaien voor een eenvoudige instap? Dit en meer kunnen we voor levering al uitvoeren. Bekijk alle opties in de webshop of neem contact op voor meer informatie.

 

Hoe werkt WMO en PGB?

Mocht je hulpbehoevend zijn, dan kom je mogelijk via de gemeente in aanmerking voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Een optie binnen dit traject is het Persoonsgebonden Budget, dit is een regeling waarbij je een bedrag toegekend krijgt om ondersteunende middelen aan te schaffen zoals bijvoorbeeld een gehandicaptenvoertuig. Je kunt dan zelf een scootmobiel kopen in Eindhoven met geld vanuit de gemeente. Wanneer dit in jouw geval geen optie is, of het traject duurt te lang, dan hebben we zelf ook nog enkele mogelijkheden zoals leasen.

 

Scootmobiel leasen of kopen

Bij een scootmobiel leasen in Eindhoven betaal je in termijnen. Het voertuig is helemaal jouw eigendom, je betaalt tot maximaal zes jaar in maandelijkse termijnen af. Dit kan helpen bij budget planning, lees op onze website meer over de voorwaarden en rente. Daarnaast is er ook de IN3 optie, dit staat voor betalen in drie termijnen. Het is geen lening en er komt geen rente bovenop de aanschafprijs, het kan je wel extra ruimte geven om direct te bestellen of extra comfort opties uit te zoeken. Direct pinnen in onze winkel of betalen via iDeal is uiteraard ook mogelijk.

 

Wij verzorgen ook onderhoud en reparatie

Naast levering thuis kunnen we tegen een vast bedrag de scootmobiel ophalen voor onderhoud en reparatie. Daarna brengen we het voertuig weer netjes terug. Je hoeft bij schade of technische problemen de deur niet meer uit! We voeren desgewenst ook preventief onderhoud uit zoals de accu balanceren. De accucellen zullen na verloop van tijd in capaciteit terugnemen, door de accu te balanceren kunnen we de optimale prestaties uit de batterij halen. Dit zorgt niet alleen voor een hogere actieradius, het zal ook kosten besparen op een nieuwe accu.