Scootmobiel kopen in Den Haag

Den Haag is een stad waar oud en nieuw samenkomen. In de architectuur, in de samenleving maar ook in het verkeer. Bekende vervoermiddelen zoals de auto, bus of fiets moeten tegenwoordig de weg delen met e-bikes en elektrische steps om maar enkele voorbeelden te noemen. Waar kies je voor als je minder goed ter been bent? Je hoeft niet gehandicapt te zijn om een scootmobiel te kopen in Den Haag, iedereen van zestien jaar of ouder mag erop rijden. Zonder rijbewijs en zonder wegenbelasting te betalen. Via WMO of een PGB kun je zelfs (een deel van) de kosten voor aanschaf vergoed krijgen. En anders is er nog altijd de optie voor een scootmobiel leasen. Bekijk de merken en modellen direct in de webshop of lees verder voor meer informatie over deze handige voertuigen.

 

Goed om te weten: Scootmobielen zijn geclassificeerd als gehandicaptenvoertuigen. Op de stoep en in de winkel ligt de maximumsnelheid op 6 km/u en op het fietspad en rijbaan behalen onze modellen snelheden tot wel 25 km/u. De snelheid begrenzen is overigens ook mogelijk.

scootmobiel kopen den haag

Merken en modellen scootmobielen

Er zijn veel fabrikanten die scootmobielen maken, van behoorlijk goedkoop tot erg duur. Zoals vaak het geval is ligt ook hier de waarheid meer in het midden. Waar een budget gehandicaptenvoertuig in onderhoud en reparatie vaak alsnog duur zal uitvallen, zijn de luxe modellen doorgaans weer veel te duur voor de mogelijkheden die ze leveren. Merken als Move, IVA, BTC en Scooty leveren een betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs. Nipponia is ook een sterk merk dat een flink aantal maatwerk opties biedt. Door als eerste een basismodel te kiezen en vervolgens de gewenste opties te kiezen betaal je precies voor de functies die je nodig hebt en niets meer. Je kunt alles direct online regelen met levering aan huis. Langskomen bij ons op de zaak in Alphen aan den Rijn is ook een optie maar in principe hoef je de deur niet uit.

Een scootmobiel kopen op maat in Den Haag

Voor sommige mensen zal een standaard gehandicaptenvoertuig aanschaffen voldoende zijn, maar het zijn niet voor niets voertuigen om mensen met lichamelijke klachten meer mobiel te maken. Heb je moeite met instappen? Dan kunnen we een stoel installeren die kan draaien. Is die gashendel lastig om te draaien? Dan is een duimbediening ook mogelijk. Een stoel die beter de rug ondersteunt, of gewoon een meer krachtige accu zodat je grotere afstanden kunt afleggen zonder bij te laden, het is allemaal mogelijk bij een scootmobiel kopen. Als de mogelijkheden iets te veel worden, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

 

Kun je niet in één keer betalen?

Het is mogelijk om bij ons op de zaak te pinnen, in praktijk kiezen veel klanten ervoor om via iDeal te betalen. Er zijn nog enkele opties die zeker het vermelden waard zijn. Als eerste kun je kiezen voor IN3, wat staat voor in drie termijnen betalen. Je spreidt het aankoopbedrag in dit geval over drie maanden, er komt geen rente bij. Zo hoef je niet te wachten en kun je sneller de weg op. Als je graag de kosten nog verder wilt spreiden kies dan voor een scootmobiel leasen in Den Haag. Zo kun je de kosten spreiden tot maar liefst zes jaar. Voor mensen die liever geen groot bedrag in één keer uitgeven kan deze optie ideaal zijn. In dit geval is er wel een rente van toepassing, bekijk de voorwaarden op onze website.

 

Kom jij in aanmerking voor subsidie?

Wanneer je vanwege persoonlijke omstandigheden recht hebt op maatschappelijke ondersteuning, dan kun je via de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente. Dan volgt er een traject waarbij een oplossing wordt aangedragen, via een PGB kun je zelf kiezen welk voertuig het meest geschikt is. Wij kunnen een maatwerk offerte verzorgen die je bij een subsidieaanvraag kunt overleggen. Anders zijn er altijd nog onze flexibele betaalopties.

 

Zo werkt onderhoud en reparatie bij scootmobielen

Als landelijk opererend bedrijf met een winkel en meerdere service locaties door heel Nederland hebben we ook alles geregeld voor scootmobiel onderhoud en reparatie. Zo bieden we een haal- en breng service aan tegen een scherp tarief, je hoeft dan de deur niet uit voor herstel en controles. Naast schadeherstel kunnen we ook aanpassingen uitvoeren of preventief een beurt geven. De accu balanceren is tevens een service die we bieden. De spanning van iedere accu zal in de loop der tijd afnemen, in plaats van een dure vervangende batterij aan te schaffen is het ook mogelijk om de bestaande accu te laten balanceren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.