Scootmobiel kopen in Groningen

Hoeveel kilometers leg jij af op een dag? Wordt het steeds minder, misschien omdat lopen moeilijker gaat en autorijden meer problemen oplevert dan het oplost? Je kunt voordelig een scootmobiel kopen in Groningen waarmee je voortaan snel en veilig op je bestemming aankomt. Dit gehandicaptenvoertuig is zeker niet alleen voor gehandicapten bedoeld, het is een veelzijdig vervoermiddel dat snel in populariteit toeneemt. Naast een regeling via WMO en PGB kun je ook IN3 kopen of een scootmobiel leasen. Daarnaast kunnen we uiteraard ook reparatie en onderhoud in Groningen voor je regelen. Lees alles op deze pagina van ons Scootmobiel Platform wat je moet weten voor aanschaf op deze pagina.

Wat is een gehandicaptenvoertuig?

Voor de wet is een scootmobiel een gehandicaptenvoertuig. Je hebt alleen geen speciale kaart nodig of een bewijs van beperking. Iedereen van 16 jaar of ouder mag elk type scootmobiel kopen in Groningen en vervolgens rijden op de openbare weg, op het fietspad, op het trottoir en zelfs in de winkel! Zo kun je weer overal komen zonder zorgen. Je moet wel een kenteken registreren en een WA-verzekering afsluiten, een rijbewijs is niet vereist. Als je geen ervaring hebt met gemotoriseerde drie- of vierwielers dan zijn er diverse mogelijkheden om enkele lessen te volgen, ook in Groningen. Zo ligt de drempel om zelf te gaan rijden met dit veelzijdige vervoermiddel erg laag.

Welke scootmobiel kopen in Groningen?

In onze webshop vind je de populairste merken en modellen die verkrijgbaar zijn op dit moment. Waarom zijn ze in trek? In de eerste plaats omdat ze een goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs, daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om het voertuig te personaliseren. Scooty, BTC, IVA en Move hebben een ruime staat van dienst in dit soort voertuigen, niet in de laatste plaats omdat ze doorgaans ook scooters op twee wielen leveren. Scootmobielen zijn eigenlijk elektrische scooters op drie of vier wielen waarmee de stabiliteit wordt verhoogt. Op basis van een standaard model kun je zelf nog een groot aantal maatwerk opties kiezen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

 

Aanpasbare scootmobielen

Het merk Nipponia biedt nog meer mogelijkheden om het voertuig verder te personaliseren. Naast een accu met meer capaciteit of een houder voor een wandelstok kun je bijvoorbeeld ook de stoel laten aanpassen. Dit is ideaal voor mensen met rugklachten. Heb je moeite met instappen? Ook dat is geen bezwaar met een draaiende ‘kapitein stoel’ wat het comfort verder verhoogt. Voor personen met gewrichtsproblemen is het mogelijk om de standaard bediening aan te passen met duim- of voetbediening. Zo kan iedereen veilig en zorgeloos rijden. Wellicht kom je in aanmerking voor voorzieningen binnen de WMO. Met een PGB kun je zelf bepalen waar je het bedrag aan uitgeeft, wij kunnen hier ook in faciliteren door bijvoorbeeld een offerte uit te brengen die je bij de consultant van de gemeente kunt overleggen. Meer weten? Neem dan contact op met de gemeente of informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Kopen, leasen en IN3 betalen

Ook klanten die niet in aanmerking komen voor een bijdrage vanuit de WMO of het PGB kunnen betaalbaar een scootmobiel kopen in Groningen. Pinnen bij ons in Alphen aan den Rijn is waarschijnlijk niet praktisch, het is wel een optie. Ook kun je hier een proefrit komen maken op afspraak. In onze webshop vind je alle opties en kun je ook veilig betalen via iDeal. Daarnaast zijn er nog twee opties met gespreid betalen. Als eerste IN3 wat staat voor in 3 termijnen betalen. Zo heb je enkele maanden de tijd om het bedrag te voldoen wat tijd kan besparen en je de ruimte geeft om direct aanpassingen door te laten voeren. Dan is er nog de optie voor een scootmobiel leasen in Groningen. Dit is niets anders dan betalen in termijnen, waarbij je zelf kiest voor één of meerdere jaren. Zo kun je de kosten spreiden over een langere termijn. Lees de voorwaarden op onze website.

 

Zo werkt onderhoud en reparatie

Naast onze hoofdlocatie hebben we ook meerdere servicecentra door heel Nederland waar we controles kunnen uitvoeren, schade kunnen herstellen en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de accu balanceren. Hiermee kun je de actieradius verbeteren en vervanging van een (dure) accu uitstellen. We komen voor een vast bedrag de scootmobiel ophalen aan huis en brengen deze na uitvoering van de werkzaamheden weer netjes terug. Het is dus niet nodig om zelf transport te regelen! Zo maken we scootmobielen rijden eenvoudiger, leuker én veiliger. Bekijk direct alle mogelijkheden in onze webshop.