Scootmobiel kopen in Enschede

Overal in Nederland lijkt het drukker te worden op de weg, ook Enschede ontkomt niet aan deze trend. Als je wat minder goed ter been bent, of door ouderdom gebreken begint te vertonen, dan kan het dagelijkse verkeer een steeds grotere uitdaging vormen. Je staat steeds vaker stil in de file met een auto, bekende routes worden omgelegd, van A naar B komen wordt een steeds grotere uitdaging. Het openbaar vervoer biedt geen oplossing om zelfstandig vooruit te komen, je kunt wel een scootmobiel kopen in Enschede. Dit zijn gehandicaptenvoertuigen die flexibel en betaalbaar zijn, een rijbewijs is niet nodig. Ook hoef je niet gehandicapt te zijn, naast een minimumleeftijd van zestien jaar of ouder zijn er geen beperkingen. Je kunt direct een scootmobiel uitzoeken in de webshop met alle aanpassingen die aansluiten op jouw situatie inclusief levering aan huis. Dit geldt ook voor onderhoud en reparatie; we kunnen het voertuig ophalen en weer retour brengen. Neem een kijkje in de webwinkel of lees deze pagina op Scootmobiel Platform voor meer informatie over scootmobielen.

 

Scootmobiel kiezen

Het is niet ingewikkeld om in onze webwinkel een scootmobiel te kopen, de grootste uitdaging is een keuze maken. Ieder merk en model biedt unieke voordelen. Een overeenkomst is dat alle modellen die we leveren betaalbaar zijn. We letten goed op de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. UIteraard moet het voertuig betrouwbaar zijn, je wilt er alleen niet te veel voor uitgeven. Daarom kiezen wij voor bewezen merken als Scooty, Move, BTC en IVA. Deze merken zijn niet zo bekend als bijvoorbeeld automerken, op het gebied van gehandicaptenvoertuigen zijn ze heel populair.

Betaalbaar maatwerk

Hoewel je op de standaard modellen al behoorlijk wat extra mogelijkheden kunt kiezen, is het ook mogelijk om een aanpasbare scootmobiel te kopen met nog veel meer opties. Je kunt het basismodel aanpassen op zowel lichamelijke behoeften als persoonlijke voorkeuren. Denk aan een houder voor een wandelstok, een regenhoes of een extra zware accu om grotere afstanden te overbruggen. Daarnaast zijn er ook andere maatwerk opties zoals een duimbediening in plaats van een gashendel, of remmen met de voet. Laat een stoel monteren die meer ondersteuning geeft voor personen met rugklachten, of een draaibare zetel voor een comfortabele instap. Door deze maatwerk opties kan iedereen veilig deelnemen aan het verkeer. In de webwinkel kun je deze opties vinden, of neem even contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Onderhoud voor scootmobielen

We leveren scootmobielen door heel Nederland waaronder uiteraard ook Enschede. Dit geldt niet alleen voor nieuwe exemplaren, ook ophalen en brengen voor onderhoud en reparatie behoort tot de mogelijkheden. Dit is een betaalbare extra service die je veel moeite kan besparen. Zo is het niet nodig om zelf naar één van onze service locaties te gaan. We voeren schadeherstel uit, standaard onderhoud of controles én we installeren nieuwe onderdelen op aanvraag. Ook kunnen we bijvoorbeeld de accu balanceren. De batterij zal namelijk na verloop van tijd minder lang meegaan. Door de accu te balanceren rijd je langer en verder op dezelfde accu. Zo bespaar je op kosten voor vervanging.

 

Subsidie mogelijkheden

Met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en het Persoonsgebonden Budget (PGB) worden mensen ondersteund om te participeren in de maatschappij. Je kunt een aanvraag indienen bij de gemeente waar je woont, dus ook in Enschede. Wellicht moet je tijdens het traject een offerte overleggen, die kunnen we voor je verzorgen. Vind je dit traject te lang duren, of wordt de aanvraag afgewezen? Dan hebben we zelf enkele mogelijkheden om de betaling toch rond te krijgen.

 

Scootmobielen kopen of leasen

Eigenlijk hoeft een scootmobiel kopen niet veel tijd te kosten. Je kiest een model, selecteert de opties of aanpassingen en je rekent af. Via iDeal in de webwinkel of pinnen bij ons in de winkel. Maar niet iedereen kan direct een dergelijk bedrag betalen, of misschien wil je gewoon liever de kosten spreiden. Dit is op twee manieren mogelijk; leasen of IN3 betalen:

 

  • Een scootmobiel leasen betekent dat je in maandelijkse termijnen het bedrag aflost. Je hebt daarbij de keuze voor een periode variërend van 12 tot 72 maanden. Zo weet je precies hoeveel je iedere maand moet aflossen. Bekijk zelf wat jouw maandbedrag is en kies de periode die het beste overeenkomst met jouw budget.
  • Je kunt bij ons ook IN3 betalen. Dit betekent niets anders dan betalen in drie termijnen. De eerste bij aankoop en de rest in de komende twee maanden. Zo spreid je de kosten zonder een langlopende lening aan te gaan, en dat zonder rente te betalen!

 

Betalen met uitstel betekent snel de knoop doorhakken én meer ruimte om jouw scootmobiel te kopen in Enschede met alle voorzieningen die passen in jouw situatie.