Scootmobiel kopen in Arnhem

Dat het verkeer steeds drukker wordt is geen verrassing. Met de auto rijden is geen pretje, met het openbaar vervoer is ook niet echt een ideale oplossing. Als je zelf niet meer goed vooruit kunt met de fiets of brommer is er gelukkig toch een geschikte oplossing; een scootmobiel kopen in Arnhem helpt je weer naar jouw favoriete bestemmingen te gaan. Dit gehandicaptenvoertuig is niet alleen bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn, je hebt niet eens een rijbewijs nodig om op deze voertuigen te mogen rijden. Heb je een beperking? Dan zijn er volop mogelijkheden om het voertuig geheel naar eigen voorkeur aan te passen. Levering, onderhoud en reparatie in Arnhem verzorgen we graag voor je. Bekijk direct het volledige assortiment in onze webshop of lees verder voor alle informatie over een scootmobiel kopen of leasen of subsidies via WMO en PGB.

 

Scootmobiel keuze maken

Een voertuig bestellen is niet ingewikkeld, de juiste keuze maken wellicht wel. Voor de wet worden deze drie- en vierwielers als gehandicaptenvoertuigen gezien, dit betekent bijvoorbeeld dat je geen rijbewijs nodig hebt om op deze voertuigen te mogen rijden. De bediening is ook heel eenvoudig. De modellen die wij leveren behalen snelheden van rond de 25 km/u. Dit is op de stoep of in de winkel uiteraard te snel, daarom kun je met een schakelaar de snelheid beperken tot 6 km/u. Zo neem je altijd verantwoord en veilig deel aan het verkeer. Wat betreft de merken leveren wij diverse bekende namen waaronder Scooty, IVA, Move en BTC. Dit zijn topmerken in drie- en vierwielers die voor een bescheiden prijs hoogwaardige kwaliteit bieden. Hoewel deze merken en modellen al flink wat opties bieden, kun je het voertuig ook verder laten personaliseren.

Ook maatwerk is mogelijk

Niemand is hetzelfde, we hebben allemaal onze persoonlijke uitdagingen. Een regenhoes of wandelstokhouder is praktisch maar niet zo heel bijzonder, een stoel die kan draaien voor een fijnere instap kan ideaal zijn. Of duimbediening in plaats van draaien aan de gashendel, een voetpedaal om te remmen en nog veel meer. Voor langere afstanden kun je denken aan een accu met hogere capaciteit of een stoel met betere ondersteuning voor de rug. Zo kun je comfortabel, verantwoord en veilig rijden door Arnhem én verder.

 

Scootmobiel onderhoud / reparatie

Als webshop kunnen we leveren door heel Nederland. Dat is reuze praktisch, maar hoe zit het eigenlijk met onderhoud en reparatie van jouw scootmobiel? Goede vraag, we hebben door heel Nederland servicepunten waar je terecht kunt. Maar daar kun je niet komen als het voertuig niet meer rijdt. Daarom hebben we ook een haal- en brengservice waar je voor een scherp tarief gebruik van kunt maken. Zo hoef je voor zowel de aankoop als het onderhoud de deur niet uit. We voeren ook bijzondere handelingen uit zoals de accu balanceren. Door de batterij ‘op te frissen’ kun je weer langer en verder rijden op één lading, je stelt er de aanschaf van een nieuwe accu mee uit.

 

Gehandicaptenvoertuig met subsidie

Er zijn enkele subsidieregelingen waar je wellicht gebruik van kunt maken. Zo is er de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) waar je voorzieningen kunt krijgen om deel te nemen aan de maatschappij. Dit kan in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB) zijn, je krijgt in dit geval een bedrag toegekend om zelf een voorziening aan te schaffen. Zo kun je dus een scootmobiel kopen met subsidie. Ga in Arnhem naar de gemeente om een aanvraag in te dienen. Lukt dit niet of is dit geen geschikt traject voor jou? Dan hebben we zelf ook nog enkele mogelijkheden om gespreid te betalen.

 

Betaalmogelijkheden

De meeste eenvoudige betaalmethode is afrekenen via iDeal, gewoon met je eigen bankkaart. Wil je liever niet online betalen? Dan kun je bij ons in de winkel komen pinnen. Daarnaast bieden we twee opties voor gespreid betalen met ieder hun specifieke voordelen; IN3 en een scootmobiel leasen.

 

  • IN3 staat voor in 3 termijnen betalen. Je betaalt bij het plaatsen van een bestelling direct een derde van het bedrag, de rest los je over de komende twee maanden af. Je betaalt hiervoor geen rente en een BKR toetsing is niet nodig.
  • Vind je drie maanden nog te krap? Dan kun je ook een scootmobiel leasen in Arnhem met een looptijd van 12 tot maar liefst 72 maanden. Het maandbedrag zal daardoor veel lager uitvallen, er komt in dit geval wel rente bij. Bereken jouw maandbedrag en maak de keuze die past bij jouw budget.

 

Een voordeel van gespreid betalen kan zijn dat je een wat luxer model kiest, of nu aanpassingen laat maken waar je later voordeel van hebt. Bekijk alle opties via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.