Scootmobiel kopen in Gouda

Als je een scootmobiel wilt kopen in Gouda dan is dit dé website die je zoekt! Of de winkel, want die hebben we in Alphen aan den Rijn. Toch vinden veel klanten het reuze handig om online zelf naar de verschillende types te kijken en opties te kiezen. Dat is beter dan een verkoper die voor jou de keuze maakt natuurlijk! Je moet wel het één en ander weten, denk aan een scootmobiel leasen of kopen, onderhoud en reparatie zoals de accu balanceren of de regels omtrent WMO, PGB en gehandicaptenvoertuigen. Wees gerust, op deze pagina leggen we alles uit wat je moet weten alvorens te bestellen. En als je nog vragen hebt neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!

scootmobiel kopen gouda

Verschillen in brommobielen

Als eerste is het belangrijk om te weten dat er verschil bestaat tussen brommobielen en scootmobielen. Een brommobiel valt onder vrijwel dezelfde regelgeving als een bromfiets inclusief de noodzaak voor een (bromfiets)rijbewijs. Een scootmobiel is voor de wet een gehandicaptenvoertuig en is daarmee vrijgesteld van de verplichting voor een rijbewijs. Je mag ermee op de stoep en in de winkel rijden evenals op de rijbaan (binnen de bebouwde kom) en het fietspad. Je hoeft overigens niet gehandicapt te zijn, iedereen van 16 jaar of ouder mag erop rijden. Op dit moment worden de driewielers het meeste verkocht, er zijn daarnaast ook modellen op vier wielen leverbaar. Bekijk de merken en modellen in onze webshop, we zijn er zeker van dat er een model bijzit dat jou aanspreekt!

Welk model past bij jou?

Er zijn diverse merken en modellen met ieder hun eigen plus- en minpunten. De merken die wij verkopen zijn onder andere IVA, BTC en Scooty. Deze merken leveren stuk voor stuk een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dan leveren we ook nog Move scootmobielen die bijvoorbeeld een overdekt model leveren. Nipponia is ook heel interessant omdat zij uitblinken in opties. Omdat veel gebruikers een beperking hebben of minder mobiel zijn kun je niet zomaar één type aanwijzen als ‘beste’ scootmobiel. Daarom kun je bij ons een basismodel precies zo laten configureren als het past bij jouw wensen en behoeften. Denk aan een zetel die kan draaien voor een eenvoudige in- en uitstap. Of een voetrem, duimbediening is ook mogelijk. Bekijk de opties in de webshop of neem contact op voor meer informatie. Eerst een proefrit maken? Dit kan in onze winkel in Alphen aan den Rijn. Maak hiervoor even een afspraak, dan kun je testrijden voordat je een beslissing maakt.

 

Onderhoud en reparatie van scootmobielen

Naast een showroom hebben we ook een werkplaats waar we onderhoud en reparatie verrichten aan scootmobielen. Je kunt bijvoorbeeld ieder jaar een vrijwillige ‘APK’ laten uitvoeren, of schade laten herstellen. Winterbanden zijn niet nodig omdat deze voertuigen van zichzelf al heel stabiel zijn. Een grotere accu plaatsen kan bij aankoop of later, als je van plan bent veel kilometers te maken op een dag adviseren we direct bij aanschaf een extra krachtige batterij te bestellen. Mocht de capaciteit na verloop van tijd afnemen, dan kan de accu balanceren uitkomst bieden. Dan worden de cellen gekalibreerd wat behoorlijk wat kosten voor een nieuwe accu kan besparen. Voor alle werkzaamheden kun je gebruik maken van onze haal- en breng service, je hoeft er de deur niet voor uit!

 

Scootmobiel kopen of leasen in Gouda

We begrijpen best dat een scootmobiel kopen in Gouda een flinke investering is. Heb je een spotgoedkoop modelletje ontdekt in Gouda, misschien bij de lokale bouwmarkt? Je kunt de gok wagen maar we raden het niet aan. Goedkoop is toch vaak duurkoop. Wij leveren merken die een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding bieden, de prijs per kilometer valt zeer gunstig uit. Kom je met enkele extra’s zoals een hoes en wandelstokhouder iets te duur uit? Met IN3 kun je betalen in drie termijnen zonder rente. Een scootmobiel leasen is ook mogelijk, in dat geval betaal je in maandelijkse termijnen voor een periode van één of meerdere jaren. Dit kan voor de budget planning interessant zijn, bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op onze website.

 

WMO en PGB?

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) helpt mensen langer zelfstandig te kunnen wonen. Dit kan in de vorm zijn van hulpmiddelen of een geldbedrag. In het laatste geval zal dit doorgaans een Persoonsgebonden Budget (PGB) zijn. Je kunt deze regeling aanvragen bij de gemeente, mocht er een offerte nodig zijn kunnen wij die vrijblijvend opstellen. Wij vinden dat een scootmobiel kopen of leasen voor iedereen bereikbaar moet zijn, we helpen je graag snel de baan op te gaan!