Scootmobiel kopen in Ter Aar / Langeraar / Woubrugge

Het wordt voor velen als vanzelfsprekend gezien dat je overal vrij naartoe kunt reizen. Wat houdt je tegen? Als je slecht ter been bent kan ‘eventjes’ naar de winkel in Ter Aar, Langeraar of Woubrugge gaan een onmogelijke opgave blijken te zijn. Altijd afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, taxivervoer of mensen in je omgeving is geen prettige gedachte. Je kunt ook een scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge zodat je voortaan zelf kunt bepalen waar je naartoe gaat. Scootmobielen met accu kun je gewoon thuis opladen en ze staan altijd voor je klaar. Je mag ermee in de winkel rijden, op de stoep, het fietspad en zelfs de rijbaan. Bekijk direct de opties in de webshop of lees verder voor meer informatie over deze betaalbare drie- of vierwielers.

 

scootmobiel kopen Ter Aar Langeraar Woubrugge

 

Drie- of vier wielen

De eerste keuze die je zult maken is een model met drie wielen of met vier wielen. Tegenwoordig zie je meestal driewielers rijden, toch is het mogelijk om een model met vier wielen te bestellen. In beide gevallen is er geen rijbewijs nodig om op deze gehandicaptenvoertuigen te mogen rijden. Moet je gehandicapt zijn of ouder als 65 om hierop te mogen rijden? Zeker niet, iedereen van 16 jaar of ouder mag onder dezelfde voorwaarden op scootmobielen rijden in Ter Aar, Langeraar, Woubrugge en de rest van Nederland. De voornaamste verplichting is een WA verzekering. Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

Stel je eigen scootmobiel samen

Niemand is hetzelfde. Jonger, ouder, groter kleiner, kerngezond of met kwaaltjes. Wat jouw situatie ook is, we zijn ervan overtuigd dat ook jij zonder problemen een scootmobiel kunt kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge waar je goed mee vooruit komt. Wij leveren namelijk maatwerk scootmobielen die op basis van een standaard model aanpasbaar en uitbreidbaar zijn. Dit kan variëren van eenvoudige modificaties zoals een extra krachtige accu tot aan een bediening met de duim of voet. Als je specifieke beperkingen hebt en niet zeker weet of hiervoor een passende oplossing leverbaar is, neem dan gerust even contact met ons op voor advies op maat.

 

Betaal wanneer het jou uitkomt

Je kunt online veilig betalen via iDeal, het is ook mogelijk om te pinnen in de winkel. Uiteraard is het een flinke uitgave, om wat meer speling te geven is het mogelijk om zonder extra rente in drie termijnen te betalen. Lees de voorwaarden op onze website. Spreid je het bedrag liever nog verder uit? Met een scootmobiel leasen in Ter Aar, Langeraar en Woubrugge kun je tot wel zes jaar betalen in maandelijkse termijnen. Er zijn dus volop mogelijkheden zodat er voor ieder budget en bestedingspatroon een passende optie is. Vergeet ook niet dat mensen met een beperking in mobiliteit mogelijk in aanmerking komen voor een bijdrage vanuit de WMO of het PGB.

 

Ook een scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge?

Scootmobielen vallen onder de gehandicaptenvoertuigen, je mag er zonder rijbewijs op rijden. De huidige generatie drie- en vierwielers zijn trendy, betrouwbaar en comfortabel. Wij leveren de beste merken die niet alleen goedkoop maar ook gewoon goed zijn. Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop of neem contact op voor meer informatie.