Scootmobiel kopen in Utrecht

Wie wil er nog in een auto rijden, of beter gezegd stilstaan in de file? Het openbaar vervoer is ook niet echt een alternatief, naast lange wachttijden, moet je nog steeds naar de halte lopen. Neem vervoer in eigen hand en kies voor een voertuig waar je verder mee komt; een scootmobiel kopen in Utrecht is voor steeds meer mensen een uitstekende optie. Niet alleen vanwege de goedkope modellen of flexibele betaalopties zoals scootmobielen leasen, maar ook omdat je voor dit gehandicaptenvoertuig helemaal geen beperking hoeft te hebben. Hoe dit werkt én hoe je onderhoud en reparatie kunt regelen via een webshop leggen we uit op deze pagina. Je mag uiteraard ook direct een kijkje nemen in onze webshop.

scootmobiel kopen utrecht

Welke scootmobiel kopen in Utrecht?

Hoewel scootmobielen voor de wet onder de gehandicaptenvoertuigen vallen mag iedereen van zestien jaar of ouder een scootmobiel kopen én rijden. De regels zijn voor iedereen gelijk, maximaal 6 km/u op de stoep of in een winkel en sneller op het fietspad of de rijbaan. Onze modellen kunnen tot wel 25 km/u rijden, wat voor lange ritten ideaal is. Ook kunnen we bij aankoop direct een accu plaatsen met een hogere capaciteit als je regelmatig grotere afstanden zult rijden.

Aangepaste scootmobiel als standaard

Onze merken IVA, Scooty, BTC en Move blinken uit door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast kun je ook veel extra opties kiezen om het voertuig af te stemmen op jouw wensen. Ben je slecht ter been of zijn er mobiliteitsproblemen? Dan is er ook een aanpasbare scootmobiel van Nipponia die nog verder aan te passen en uit te breiden is. Dit werkt net zo eenvoudig als een winkelmandje vullen in de supermarkt. Kies opties zoals een draaibare stoel voor een prettige instap of een ander model zetel voor extra zitcomfort tijdens lange ritten. Heb je moeite met aan de gashendel draaien? Geen probleem, dan installeren we duim bediening. Een voetrem is ook mogelijk evenals accessoires zoals een alarmsysteem of gewoon een hoes wanneer het voertuig buiten geparkeerd staat. Bij ons is een aangepast scootmobiel kopen in Utrecht geen uitzondering, het is standaard! Als de kosten daardoor hoger uitvallen dan verwacht, dan hebben we daar meerdere oplossingen voor.

 

Over de WMO en PGB

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning en het Persoonsgebonden Budget zijn twee vormen van ondersteuning aan burgers die het nodig hebben. Je kunt bij de gemeente een aanvraag indienen voor speciaal vervoer. De medewerker kan je een oplossing aanbieden, je kunt ook zelf vragen naar de mogelijkheden voor een gehandicaptenvoertuig. Wanneer je een PGB toegewezen krijgt dan krijg je een geldbedrag uitgekeerd dat je zelf kunt besteden. Wil je vooraf een offerte overleggen? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

Hoe ga jij afrekenen?

Met of zonder financiële ondersteuning moet het volgens ons mogelijk zijn om een gehandicaptenvoertuig aan te schaffen als jij daar behoefte aan hebt. Daarom hebben we betrouwbare merken gekozen die we tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we betalen ook heel eenvoudig gemaakt. Bij ons in de zaak bijvoorbeeld, al begrijpen we heel goed dat je niet even vanuit Utrecht bij ons filiaal in Alphen aan den Rijn langskomt. Daarom hebben we een webshop ingericht waar je alles zelf kunt regelen. Mis je informatie? Vraag het ons gerust! Je kunt vervolgens direct afrekenen via iDeal, daarnaast hebben we nog enkele opties. Zou je bijvoorbeeld graag het bedrag spreiden over enkele maanden? Dat is mogelijk met IN3, de betaaloptie in drie termijnen zonder rente of BKR toetsing. Dat voelt toch een stuk aangenamer in de portemonnee. Dan hebben we ook nog de optie voor een scootmobiel leasen in Utrecht. Dit betekent kopen op afbetaling. In plaats van duizenden euro’s betalen in één keer, spreid je de kosten over meerdere jaren. Dan betaal je slechts tientallen euro’s per maand. Bekijk de voorwaarden op onze website.

 

Onderhoud en reparatie in Utrecht

Na bestelling kun je zelf kiezen om de gekozen scootmobiel bij ons op de zaak af te halen, bij het dichtstbijzijnde servicepunt of laten brengen aan huis. Dit geldt overigens ook voor scootmobiel onderhoud en reparatie. We kunnen namelijk jouw voertuig op komen halen en weer retour brengen zodat jij de deur niet uit hoeft. Naast herstel bij schade of vervanging van versleten onderdelen is het ook mogelijk om achteraf aanpassingen te verrichten. Bij onderhoud moet je bijvoorbeeld denken aan de accu balanceren, dit kan de actieradius verbeteren en vervanging van de accu aanzienlijk uitstellen. Door preventief onderhoud te laten verrichten kun je zo flink wat geld besparen.