Scootmobiel kopen in Leiderdorp / Zoeterwoude

Wil je een Leiderdorp, Zoeterwoude of omgeving een scootmobiel kopen maar kun je niet slagen? Kijk gewoon in onze webshop, zeker weten dat je hier kunt slagen. Wil je toch liever in een ‘echte’ winkel kopen? Geen probleem, want we hebben ook een locatie waar je langs kunt komen. En de betaling? Ook daar hebben we een aantal praktische tips voor bedacht, lees snel verder!

 

scootmobiel kopen Leiderdorp Zoeterwoude

 

Zelfstandig gaan en staan waar je wilt

Voor welk vervoermiddel moet je kiezen als je liever niet met het openbaar vervoer reist? Een auto is niet alleen duur in aanschaf maar ook in bijkomende kosten. Een scooter biedt minder stabiliteit, een elektrische fiets is niet voor iedereen weggelegd. Met een scootmobiel kom je voortaan overal. In tegenstelling tot een brommobiel mag je er ook mee in de winkel rijden. Wil je optimale mobiliteit in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving? Dan kan een scootmobiel kopen voor jou dé oplossing zijn.

Maatwerk scootmobiel kopen

Op dit moment zijn Move, Scooty, IVA en BTC heel populaire merken scootmobielen. In de eerste plaats vanwege de uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding, daarnaast kun je zelf bepalen aan welke extra opties je behoefte hebt. Wij adviseren om eerst een basismodel te kiezen en daar extra opties aan te toevoegen. Je betaalt dan alleen waar je echt voordeel van zult hebben en je kunt met optimaal comfort rijden. Zo kun je een standaard scootmobiel kopen in Leiderdorp of Zoeterwoude met handbediening. Heb je weinig kracht in je handen? Dan kunnen we ook een voetbediening monteren. Een populaire optie voor mensen die veel rijden is een accu met meer vermogen. Dan is het mogelijk om tientallen kilometers verder te rijden zonder risico voor een lege accu. Er zijn nog meer opties die variëren van een houder voor een wandelstok tot aan een verstelbare zithoogte of gewoon een beschermhoes zodat je altijd op een droge zetel kunt plaatsnemen. Bekijk alle opties in de webshop, gewoon thuis vanuit je luie stoel.

 

Wie gaat dat betalen?

Zelfs de goedkoopste scootmobiel kost een flinke som geld. We raden af om te kiezen voor een zeer goedkope aanbieding omdat ze vaak meer onkosten opleveren waardoor je uiteindelijk toch de hoofdprijs betaalt. Dit betekent niet dat je de duurste optie hoeft te kiezen, daar zitten weer toeters en bellen op die je toch niet zult gebruiken, of je betaalt voor de merknaam. Er zijn prachtige scootmobielen gemaakt door merken met een goede staat van dienst die zeker in de webshop zeer betaalbaar zijn. Als je in aanmerking komt voor de WMO of een PGB dan betaal je nog veel minder. Ook wanneer je zelf moet betalen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt via iDeal betalen of pinnen in de winkel. Je kunt ook een scootmobiel leasen in Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving, vraag direct een leasecontract aan tijdens het bestellen. Dan kun je de kosten spreiden over meerdere jaren. Wil je niet vastzitten aan een langlopend contract? Met IN3 kun je de kosten spreiden over een periode van drie maanden. Dit geeft je nét die extra ruimte om bijvoorbeeld een houder voor een wandelstok erbij te bestellen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze medewerkers, die helpen je graag verder.