Scootmobiel kopen in Nijmegen

Merk je zelf ook dat je minder vaak buiten komt? Goed vervoer speelt een belangrijke rol in persoonlijke mobiliteit. Een auto is duur in vaste lasten en parkeren is vaak een ramp, het openbaar vervoer biedt ook niet echt uitkomst. Als fietsen of lopen niet meer soepel gaat dan kun je beter een scootmobiel kopen in Nijmegen. Zo kom je voortaan weer overal in de stad, sneller en veiliger dan voorheen. Hoewel het als een gehandicaptenvoertuig wordt aangemerkt is dit voertuig niet voorbehouden aan personen met een beperking. Dit en meer zoals een scootmobiel leasen of IN3 betalen kun je op deze pagina van Scootmobiel Platform lezen.

Niet alleen als je gehandicapt bent

Scootmobielen zijn uiteraard geschikt voor personen met een beperking, toch zijn ze niet exclusief voor deze doelgroep bedoeld. Iedereen van 16 jaar of ouder mag een scootmobiel kopen, zolang je maar een kenteken registreert en een WA-verzekering afsluit. Een rijbewijs is niet nodig, lessen nemen is optioneel. In plaats van tanken kun je de accu thuis opladen. Naast de rijbaan mag je ook op het fietspad rijden, op de stoep en zelfs in de winkel. Wanneer je tussen voetgangers rijdt kun je de snelheid terugschakelen naar maximaal 6 km/u. Wanneer je grotere afstanden wilt afleggen dan kun je snelheden tot wel 25 km/u behalen. Daarmee is dit een ideaal vervoermiddel voor heel veel mensen.

 

Welke scootmobiel kopen in Nijmegen?

Er zijn veel merken op de markt die scootmobielen leveren, geen enkele winkel levert alle mogelijkheden. Wij hebben gekozen voor de merken die naar onze mening de beste kwaliteit leveren voor de scherpste prijs. Dit zijn de merken BTC, IVA, Move en Scooty die allen een ruime staat van dienst hebben opgebouwd in de laatste jaren. Het is niet toevallig dat ze ook elektrische scooters leveren naast deze drie- of vierwielers. Daarbij ben je niet beperkt tot de standaarduitrusting, als je op zoek bent naar comfortverhogende opties dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres. Een eenvoudige wandelstokhouder bijvoorbeeld, of een overkapping om lekker droog te kunnen rijden tijdens een regenbui.

 

Kun je scootmobielen aanpassen?

Naast de vele opties die je bij ieder model ziet staan kun je ook een maatwerk scootmobiel kopen in Nijmegen met nog meer mogelijkheden. Naast comfort en luxe moet je denken aan aanpassingen voor individuele aandoeningen of gebreken. Heb je gewrichtsklachten? Dan kun je met duimbediening toch prettig rijden, of laat een voetpedaal installeren. Voor een betere zithouding is er een hogere stoel verkrijgbaar, of een zetel die te draaien is voor een comfortabele instap. In de webshop kun je alle informatie vinden en opties kiezen, neem anders even contact op met één van onze medewerkers.

 

Tip: Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of het Persoonsgebonden Budget (PGB). Deze subsidies kun je aanvragen via de gemeente.

 

Financiering, kopen, leasen of IN3

Naast een tegemoetkoming van de gemeente of het Rijk bieden wij ook een aantal flexibele betaalopties zodat een scootmobiel kopen voor iedereen bereikbaar is. Als eerste is het heel eenvoudig om bij ons in de winkel te betalen, je moet daarvoor wel naar onze winkel in Alphen aan den Rijn komen. Als je toch een afspraak maakt voor een testrit zal dit wellicht geen bezwaar zijn, veel van onze klanten kiezen ervoor om online de bestelling te plaatsen en via iDeal te betalen. We leveren namelijk door heel Nederland en hebben ook meerdere servicepunten.

 

Lukt het niet met WMO of PGB, of wil je graag snel op pad gaan? In dat geval kun je direct een scootmobiel leasen in Nijmegen. Dit staat voor betalen in termijnen, zo kun je de totale kosten spreiden over meerdere jaren. Hier komt wel rente bij, in praktijk kun je de kosten per maand terugbrengen tot slechts enkele tientallen euro’s per maand. Lees alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website. Er is nog een interessante optie voor klanten die graag snel beslissen of enkele aanpassingen willen bestellen bij aankoop. Dit heet IN3 wat staat voor in 3 termijnen betalen. We delen de kosten in drie delen wat je twee maanden extra tijd geeft om te betalen. Zo heb je wat meer financiële ruimte.

 

Levering, reparatie en onderhoud in Nijmegen

Vanuit ons magazijn kunnen we door heel Nederland leveren voor een vast, laag bedrag. Daarnaast hebben we meerdere servicepunten door heel Nederland. Omdat het niet praktisch om een scootmobiel voor reparatie en onderhoud naar een servicepunt te brengen is het mogelijk om tegen een scherp tarief gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Naast schadeherstel en controles kunnen we ook onderdelen installeren of de accu balanceren. Zo rijd je langer, veiliger en met meer plezier!