Scootmobiel kopen in Tilburg

Kom je minder vaak buiten en merk je dat jouw wereld steeds kleiner wordt? De standaard vormen van vervoer sluiten wellicht niet meer aan op jouw wensen. Een auto is niet praktisch, het openbaar vervoer is onbetrouwbaar en lopen of fietsen gaat moeilijker dan vroeger. Een scootmobiel kopen in Tilburg kan dan dé oplossing zijn voor personen die midden in het leven willen blijven staan. Met de vrijheid van een gehandicaptenvoertuig dat niet alleen geschikt is voor minder validen. Wanneer WMO of PGB geen optie is kun je de mogelijkheden voor gespreid betalen bekijken. Zo bieden we naast een scootmobiel leasen in Tilburg ook IN3 betalen. Alles wat je moet weten voor aanschaf vind je op deze pagina van Scootmobiel Platform.

Wat is een gehandicaptenvoertuig eigenlijk?

Hoewel het voor de wet als ‘gehandicaptenvoertuig’ wordt bestempeld, hoef je niet gehandicapt te zijn om met scootmobielen te mogen rijden. Deze drie- of vierwielers zijn geschikt voor personen van 16 jaar of ouder, hoewel veel gebruikers een (lichte) beperking hebben is dit geen vereiste. Naast een kenteken en een WA-verzekering is er verder niets nodig om op pad te gaan. Een rijbewijs is ook niet nodig, al adviseren we nieuwe bestuurders wel eerst te oefenen alvorens de weg op te gaan. Je mag er namelijk naast de stoep ook mee op het fietspad en de rijbaan rijden. In de winkel rijden is ook toegestaan waar dit mogelijk is. De maximumsnelheid kan afwijken per merk en model. De modellen in onze webshop kunnen snelheden tot wel 25 km/u behalen, met een druk op de knop kun je de snelheid reduceren tot 6 km/u voor veilig gebruik op de stoep of in de winkel.

 

De juiste scootmobiel kopen in Tilburg

De meest populaire merken en modellen vind je in onze webshop. Wellicht ben je niet zo bekend met merken als Move, IVA, BTC en Scooty, toch zijn dit merken die in deze categorie vervoermiddelen zeer in trek zijn. Dit komt vooral door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, je krijgt namelijk een luxe scootmobiel voor een zeer scherpe prijs. De mogelijkheden voor extra opties en accessoires worden ook zeer gewaardeerd door klanten. Je kunt namelijk op basis van een standaard model veel aanvullende opties kiezen die aansluiten op jouw situatie. Zo betaal je alleen voor de functionaliteit die je ook daadwerkelijk gebruikt, je wordt zo niet overladen met opties die alleen maar in de weg zitten.

 

Aanpasbare scootmobielen

Naast de vele opties die onze standaard voertuigen bieden, is er voor klanten met specifieke wensen nog een optie; een aanpasbare scootmobiel kopen waarbij nog meer personalisatie mogelijk is. Nipponia is een sterk merk in elektrisch aangedreven twee- en driewielers met een ‘modulaire’ constructie. Dit betekent dat we als leverancier diverse onderdelen kunnen vervangen met maatwerk opties. Zo kunnen we in plaats van de standaard handbediening ook een voetpedaal monteren of bediening met de duim. Dit is met name geschikt voor personen met gewrichtsproblemen. Voor gebruikers die moeite hebben met opstappen is het mogelijk om een draaibare zetel te plaatsen, of een stoel met betere ondersteuning voor de lendenen. Dat zal met name op langere afstanden merkbaar zijn. Deze optie kan weer uitstekend gecombineerd worden met een accu met hogere capaciteit. Overigens kunnen we ook de bestaande accu balanceren, dit komt de actieradius en levensduur van de accu ten goede. Bekijk de opties in de webshop of neem even contact op voor meer informatie.

 

Kopen, leasen en IN3

Wanneer je recht hebt op ondersteuning vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of in aanmerking komt voor een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan is het mogelijk dat de kosten voor een scootmobiel deels of geheel vergoed worden. Een aanvraag loopt via de gemeente waar je woont, we kunnen hierin adviseren of een offerte uitbrengen. Daarnaast bieden we ook andere opties om flexibel te betalen. Uiteraard is direct betalen mogelijk, via pin bij ons in de zaak (Alphen aan den Rijn) of via iDeal in onze webshop. Wil je liever de kosten spreiden? Dit kan op twee manieren. Zo is er IN3, een optie om in 3 termijnen te betalen. De kosten worden gespreid over 60 dagen zonder rente of BKR toetsing. Komt het beter uit om de kosten verder te spreiden? Dan is een scootmobiel leasen in Tilburg ook mogelijk. Zo kun je in 12 tot 72 maanden betalen. Kijk voor alle mogelijkheden en voorwaarden op onze website.

 

Onderhoud, reparatie en meer

Wat betreft controles, schadeherstel of andere werkzaamheden maken we het proces zo eenvoudig mogelijk. Zo kun je naast onze servicepunten door heel Nederland ook het voertuig laten ophalen en brengen voor een vaste, lage prijs. Maak een afspraak via onze werkplaats.