Scootmobiel pechhulp

scootmobiel pechhulpU bent onderweg met uw scootmobiel naar een afspraak. Onverwacht gaat er een lichtje branden op het dashboard of vertoond de scootmobiel een storing. Het gevolg kan zijn dat u moet stoppen. Hierdoor staat u aan de kant van de weg waardoor u niet op eigen gelegenheid verder kan rijden. Onverwacht tot stilstand komen kan onder alle weersomstandigheden gebeuren. Wat u ook probeert: de scootmobiel doet het niet en is hierdoor niet meer berijdbaar. Vervelend, de mogelijkheid bestaat ook nog dat u niet op tijd bij een afspraak kunt zijn.

Herkent u een dergelijke situatie of komt u in een soort vergelijkbare situatie geen paniek want als u lid bent van de ANWB pechhulp dan wordt u snel geholpen. Blijft u vooral rustig, breng u zelf in veiligheid, geef uw locatie door waar u met pech staat en wacht totdat de ANWB u komt halen. De actuele tarieven vind u op de website van de ANWB. De kosten voor de pechhulp voor scootmobielen ligt rond de 55,- euro per jaar.

Per maand kost je dit omgerekend 4,50 euro. Een scootmobiel kun je ook per maand betalen door hem te leasen. Daar ben je +/- 20 euro per maand voor kwijt.